POSLE BRILJANTNIH ODBRANA NA "MARAKANI": Oglasio se Donaruma - OVIM REČIMA je bukvalno ZAPALIO Italiju!

Autor:

Sport

19.02.2021

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči velikog izazova za "rosonere".

RepublikaFoto: Starsport
Golman Milana Đanluiđi Donaruma

Oduševio je odbranama na "Marakani", u remiju velikana. Milan je u 93. minutu ispustio pobedu u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope (2:2), a golman "rosonera" Đanluiđi Donaruma se bavio nastupajućim gradskim derbijem sa Interom.

On smatra da je Milanu mesto u Ligi šampiona, a apostrofirao je i značaj Zlatana Ibrahimovića za igru sedmostrukog šampiona Evrope.

Biće to sjajna emocija, prošlo je puno vremena otkako je bio derbi sa ovakvim plasmanom dva tima na tabeli. Svi smo oduševljeni i svesni, pokušaćemo da odigramo sjajan meč i ostvarimo pravi rezultat. Zatvorim oči i zamišljam kako Ibrahimović odlučuje derbi - izjavio je Donaruma za "Skaj".

"Jedinica" giganta iz "grada mode" sanja da zaigra u Ligi šampiona sa svojim voljenim klubom.

- Mijan je taj koji može da se bori za "skudeto". Milan ne sme da se zadovoljava. Naš cilj je Liga šampiona, ali na kraju ćemo podvući crtu. San je igrati Ligu šampiona, povratak tamo značio bi odvođenje Milana tamo gde zaslužuje - poručio je Donaruma, pa zaključio:

Ibra je šampion, nikad se ne predaje, svima pomaže. Prvi je koji dolazi na trening, poslednji odlazi. Primer je za sve - naređao je pohvale Italijan o iskusnom Šveđaninu.

Podsetimo, duel milanskih ekipa na programu je u nedelju, a narednog četvrtka na "San Siru" zakazan je revanš meč drugoplasiranog tima Serije A i Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading