(VIDEO) SRAMOTA NAS JE U NJEGOVO IME: Pogledajte bestidno provociranje Zlatana Ibrahimovića - Stanković neće ostati nem posle incidenta na tribinama!

Autor:

Sport

19.02.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Milana, Zlatan Ibrahimović brutalno je izvređan na "Marakani" tokom meča šesnaestine finala Lige Evrope.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Zlatan Ibrahimović na tribinama

Crvena zvezda je stigla do herojskog remija (2:2) kada je Milan Pavkov u nadoknadi meča zatresao mrežu "rosonera".

Na terenu se vodila žestoka borba, a ni na tribinama nije bilo ništa mirnije, iako nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača.

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović je pre utakmice izjavio kako je razočaran što neće osetiti paklenu atmosferu na "Marakani" o kojoj je dosta slušao, ali kasnije se sigurno pokajao...

RepublikaFoto: Starsport

Ibrahimović je presedeo je čitav meč između Crvene zvezde i Milan pošto ga je trener Stefano Pioli odmarao za Inter, ali je uprkos tome bio na meti jednog pojedinca iz lože!

"Smrdljivi balijo", "pi**o", bile su reči upućene legendarnom fudbaleru nakon što je Milan poveo na "Marakani", ali  Ibrahimović je ostao da sedi na tribinama uprkos primitivnim uvredama.

 

 

Poznato je da je Ibrahimović veliki prijatelj Dejana Stankovića, pa će njemu sigurno teško pasti ovaj incident.

Da podsetimo, Šveđanin je pomogao Srbiji kada je bila uništena poplavama, a zbog jednog pojedinca narušena je prava sportska atmosfera, a celu naciju je sramota zbog sramnih uvreda...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Goran

19.02.2021 08:22

Kakva sramota! Ko je ovo govedo pustio na utakmicu.. Pa jos u ložu.. Taj "neodgovorni navijač" ima neko ime, mada bi mu neki "stočni" nadimak više odgovarao...Ali čim je dospeo u ložu, verovatno je neki crveno-beli Velja pa se treba imati obzira...

Alex

19.02.2021 13:47

ko je ovom PAICJENTU uopste dozvolio da napusti kliniku za psihijatriju i ko je u zvezdi dozvolio da dode na stadion???

posmatrac iz daleka

19.02.2021 17:16

posle 65 godina navijanja za zvezdu ZELIM I imam pravo da saznam koji je to kaobejagi navijac zvezde koji nas je sinoc bacio u blato nekulture, neznanja i bruke, SRAMOTA . Crvena zvezda MORA da se oslobodi takvih elemenata. Kako bi tribine posle korone bile ponovo pune PRAVIH navijaca.