BALKANSKI MENTALITET: Pioli otkrio koliko je teško raditi sa "FUDBALERIMA NA IĆ"!

Autor:

Sport

18.02.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefano Pioli u svom timu ima Srbina iz Bosne i Hercegovin Radeta Krunića, dvojicu Hrvata Antea Rebića i Marija Mandžukića, kao i Šveđanina bosanskohercegovačkog porekla Zlatana Ibrahimovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefano Pioli

I ranije je u karijeri često sarađivao sa igračima čija se prezimena završavaju na "ić", poput Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Fiorentini.

- Mnogo mi se sviđaju, to su veliki profesionalci, veliki radnici i odlični igrači. Vrlo jaki kao ličnosti s kojima nije ni tako lako raditi, ali me poštuju, daju zaista sve od sebe i uvek kažu ono što misle, a meni se dopadaju takvi ljudi- rekao je Pioli pred meča sa Crvenom zvezdom.

Milan u Beograd stiže u lošoj formi, sa tri poraza u poslednjih pet utakmica, i prepuštenim prvim mestom u Seriji A gradskom rivalu Interu, s kojim se sastaje predstojećeg vikenda.


- Cenimo to što smo dovde stigli, a očekujemo i derbi, ovo je za nas jako bitan period, igramo šest utakmica u 18 dana, dve sa Crvenom zvezdom, zatim Roma, Inter, Udineze, zaista vrlo važan, odlučujući period- dodao je Pioli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading