OVO JE SVIMA PROMAKLO: Sudija na meču Zvezda - Milan je poslednji kome bi Srbi verovali - on je kriv za nedosuđeni penal koji boli celu naciju!

Autor:

Sport

18.02.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će na stadionu "Rajko Mitić" od 18.55 snagu odmeriti Zvezda i Milan, a uloga sudija je itekako važna, međutim jedno ime iz sudijske "ekipe" privlači pažnju srpske javnosti više nego ostali.

Foto: Ilustracija

Zvezdi će pravdu deliti i Tasos Sidiropulos iz Grčke koji je u ulozi glavnog sudije. U pitanju je sudija koji je vodio i susret Zvezde i Ararata na Kipru.

Njegovi pomoćnici će biti Polihronis Kostaras i Lazaros Dimitrijadis. Dok je četvrti sudija Janis Papadopulos.

Dok će se u VAR sobi naći Bastijan Dankret i Nemica Bibijana Štajnhaus. Upravo Dankret je Srbima u veoma lošem sećanju.

Naime, Nemac je imao istu ulogu i u meču grupne faze svetskog prvenstva u kome se Srbija sastala sa reprezentacijom Švajcarske. 

Tada je glavni arbitar meča bio, takođe Nemac, Feliks Brih, koji je u 72. minutu, pri rezultatu 1:1, dosudio faul u napadu na očigledan penal koji je načinjen nad napadačem srpkse reprezentacije Aleksandrom Mitrovićem kad su ga grubo držala dva odbrambena igrača Švajcarske.  

Ipak, u VAR sobi su imali jasnu sliku na kojoj se vidi očigledan propust glavnog arbitra, međutim pomenuti Dankret nije signilizarao svom kolegi na terenu da preispita svoju odluku. 

Vdećemo da li će ovog puta biti potrebe za VAR tehnoligijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading