TRESE SE BALKAN: Berluskoni PAZARIO jednog od najvećih talenata na prostorima bivše Jugoslavije!

Autor:

Sport

16.02.2021

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv transfer u komšiluku.

Silvio Berluskoni

Mladi fudbaler Rabotničkog Luka Stankovski (18) od juna će karijeru nastaviti u italijanskom klubu Monca, objavio je makedonski prvoligaš.

Kako se navodi, rukovodstva dva kluba "dogovorila su se o svim detaljima transfera u letnjem prelaznom roku".

- Ponosni smo što možemo da objavimo da će jedan od najtalentovanijih makedonskih fudbalera, Luka Stankovski, karijeru nastaviti u italijanskom klubu Monca. Bilo je mnogo ponuda, ali smo zajedno s fudbalerom i njegovim roditeljima odlučili da Monca bude idući klub u kojem će on nastaviti da se razvija - izjavio je predsednik Rabotničkog Dragan Popovski za klupski sajt.

Nisu objavljeni detalji o dogovorenom transferu Luke Stankovskog, za koga u Rabotničkom tvrde da je "supertalentovan", u redove italijanskog drugoligaša Silvija Berluskonija. Stankovski je u prvom delu Prve lige Makedonije sa sedam postignutih golova bio četvrti strelac. Od leta će u ambicioznu Moncu, za koju igraju Mario Baloteli i Kevin Prins-Boateng.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading