NE ZNAJU GDE UDARAJU: Veliki problem za Milan pred meč sa Zvezdom!

Autor:

Sport

16.02.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne vlada dobro raspoloženje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Fudbaleri Milana doživeli su težak poraz od Specije pred dolazak u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi. Ipak, to nije jedini problem za Rosonere.

Golmanu kluba sa San Sira, Đanluiđiju Donarumi, ističe ugovor na leto. 

Sam igrač želi da ostane, ali pregovori između kluba i njegovog zastupnika Mina Rajole uopšte ne idu u dobrom pravcu. Dva su razloga razmimoilaženja. Prvi je trajanje ugovora, pošto Rajola traži dvogodišnji, a klub minimum trogodišnji. Drugi, mnogo ozbiljniji problem je godišnja plata. Navodno Rajola insistira na plati od 10 miliona evra, što i pored odluke kluba da samo Donaruma i Ibrahimović ne podležu finansijskim ograničenjima, je ipak mnogo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pored Donarume problem za Milan je i Hakan Čalhanoglu, kome takođe ističe ugovor na leto, a po svoj prilici nije raspoložen za produžetak. Ugovor ovog leta ističe i Zlatanu Ibrahimoviću, ali se čini da je kod njega situacija mnogo bolja i lakša nego u slučaju prethodne dvojice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading