OSVOJILI SU SVE ŠTO SE MOŽE OSVOJITI, ONI SU IM STALI NA KRAJ: Bajern doživeo šok usred Minhena!

Autor:

Sport

15.02.2021

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern Minhen i Arminija Bilefeld odigrali su nerešeno u meču 21. kola nemačke Bundeslige 3:3, Bavarci su uspeli da nadoknade zaostatak od dva gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajern - Arminija

Bila je to fantastična utakmica u Minhenu. Holanđanin Flap doveo je Arminiju u vođstvo već u devetom minutu i šokirao šampiona Nemačke.

Arminija je igrala disciplinovano i iskoristila je još jednu veliku šansu koju je imala. Sjajni Flap je asistirao Ejmosu Piperu, koji duplira prednost gostujuće ekipe u 37. minutu.

Na startu drugog poluvremena Bajern odmah smanjuje prednost. Ponovo je mrežu zatresao Robert Levandovski i u 48. minutu smanjio zaostatak šampiona Evrope.

Ipak, odgovor stiže minut i po kasnije, iz prvog napada Bilefelda sa centra. Bila je to brza akcija, a mrežu zatresao Austrijanac Gebauer.

 

Na 2:3 smanjuje Korentin Toliso pogotkom glavom na sjajan centaršut Liroja Sanea u 57. minutu.

Izjednačenje je doneo Alfonso Dejvis golom u 70. minutu, sjajnim golom. Natrčao je na odbitak na ivici šesnaesterca i zakucao loptu u donji levi ugao.

Arminiji je poništen vodeći gol u 73. minutu zbog ofsajda, što je bilo izuzetno diskutabilno, usledili su napadi Bajerna koji nisu materijalizovani, pa su gosti odneli bod.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading