UŽAS NA "MARAKANI": Zvezda se oglasila i potvrdila loše vesti pred Milan!

Autor:

Sport

15.02.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili saopštenjem...

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Defanzivac Crvene zvezde Strahinja Eraković će morati na dužu pauzu pošto je doživeo težu povredu na meču protiv Radničkog iz Niša.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da je povreda Strahinje Erakovića u Nišu na meču sa domaćim Radničkim, u utakmici odigranoj po veoma lošim uslovima, teže prirode, pa će talentovani defanzivac odsustvovati sa terena dva meseca, ali biti u konkurenciji u finišu sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strahinja Eraković

Odigrao je perfektnu utakmicu talentovani Eraković, ali je u 77. minutu doživeo nezgodnu povredu, zbog koje je morao da napusti teren, pa ga je zamenio Gobeljić. Uslovi na Čairu nisu bili na nivou, igrači su se klizali po terenu, a danak je platio Eraković. Mladi defanzivac je polomio petu metatarzalnu kost, čeka ga operacija i odsustvo sa terena, barem do, sredine aprila.

 

Eraković je tokom ove sezone bio jedan od standardnijih igrača u timu Dejana Stankovića i pokazao sposobnost da pokrije gotovo sve pozicije u odbrani. Dokazao se dvadesetogodišnji defanzivac kao velika budućnost našeg kluba, a mi mu želimo uspešan oporavak i brz povratak na teren - navode iz Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

16.02.2021 21:09

Zasto je uzas dali ste vi normalni novinari,uzas vam u glavi koliko ste ludi....