PRESEDAN PRED MEČ SA ZVEZDOM: Stefano Pioli povukao RADIKALAN POTEZ bez imalo respekta prema crveno-belima!

Autor:

Sport

15.02.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana su veliki favoriti u meču sa Zvezdom u okviru šesnaestine finala Evrope koji se igra u četvrtak od 18.55.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Milan

Stručni štab sedmostrukog prvaka Evrope samouveren pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, pa je doneo radikalnu odluku.

Milan će noćiti u Beogradu, ali njegovi fudbaleri neće trenirati na stadionu "Rajko Mitić" pre meča na "Marakani" javlja "Kurir".

To govori da su Italijani ili preterano samouvereni, ili imaju strah da se neko od igrača ne povredi po izuzetno hladnom vremenu, pošto već imaju velikih kadrovskih problema.

 

Ekspedicija Milana dolazi čarter letom u sredu, a sleteće na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" u popodnevnim časovima. Ekipa, čelnici kluba i stručni štab seli se posle toga u najluksuzniji beogradski hotel "Hilton" u centru grada, gde će boraviti do utakmice.

Kako je odlučio Stefano Pioli, šef struke, fudbaleri će imati lagani trening u sredu u centru "MIlanelo", odakle će pravo doći na aerodrom, a popodne i veče pred utakmicu provesti u beogradskom hotelu odmarajući.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading