PROBLEMI U MILANU PRED GOSTOVANJE ZVEZDI! Pioli sazvao hitan sastanak, umešali se i navijači!

Autor: Republika

Sport

15.02.2021

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura na "San Siru"

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Poraz od Specije (2:0) proteklog vikenda podigao je prašinu u redovima "rosonera"! Do pre desetak dana sve je delovalo idilično na "San Siru", ali se situacija preokrenula i to baš u trenutku pred gostovanje Crvenoj zvezdi u šesnaestini finala Lige Evrope (četvrtak, 18.55).

Posle šokantnog rezultata protiv "orlova", trener Milana Stefano Pioli sazvao je hitan sastanak i očitao bukvicu svojim fudbalerima, prenose italijanski mediji. Isksuni stručnjak je zamerio na nedostatku želje i odsustvu kolektivog duha, što je krasilo ekipu sa "San Sira".

Ono što dodatno nameće pritisak "rosonerima" je veliki derbi protiv Intera narednog vikenda. U celu priču su se umešali i navijači, koji zahtevaju od Piolija da ne rizikuje i ne kalkuliše previše protiv Zvezde, kako ekipa ne bi u derbi protiv gradskog rivala ušla sa dva vezana poraza. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading