KATASTROFA: Junak Zvezdine pobede otkrio kakav šok su doživeli u Nišu!

Autor:

Sport

13.02.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Radničkog iz Niša sa 1:0, a utakmicu je obeležilo veoma hladno vreme i vrlo loš teren na "Čairu" prouzrokovan upravo nepogodnim vremenskim prilikama.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Junak pobede bio je Mirko Ivanić, koji je posle meča imao zanimljiv komentar.

- Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke- rekao je Ivanić i nastavio:

- Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici. Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda- istakao je Ivanić.

 

Zvezda je tako napravila dobru uvertiru za gostovanje Milana u Beogradu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

- Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak- poručio je Ivanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading