LUSIO KONAČNO DOBIO VREDNOG NASLEDNIKA: Salihamidžić potvrdio, Bajern DOVEO ULTRA-TALENTOVANOG CENTARHALFA!

Autor:

Sport

12.02.2021

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Hasan Salihamidžić preneo Nemačkom "Bildu", Bajern je od sada jači za još jednog vunderkinda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lajpcig je ostao bez Dajoa Upamekana, i to za 42.5 miliona evra

Nastavljaju šampioni da uništavaju Bundesligu svojim monopolom nad igračima iz domaćeg prvenstva, pa prelazak Dajoa Upamekana iz Lajpciga nimalo ne čudi.

Kako sportski direktor Bavaraca ističe, Francuz je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom, pa će Benžamanu Pavaru, Lukasu Ernandezu i Niklasu Zuleu biti konkurencija, dok ga mnogi vide kao idealnu zamenu za vremešnog Žeroma Boatenga, koji najavljuje odlazak iz kluba na leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dajo Upamekano

- Veoma smo zadovoljni ovim transferom. Predstavili smo mu našu viziju, a kada ju je shvatio, Dajo nije razmišljao o konkurenciji, koje je pritom bilo dosta - samouvereno je istakao Salihamidžić.

 

 

Bajern će sada po prvi put (mišljenja variraju) imati pravog, stamenog, čeličnog centralnog beka još od kada je dugogodišnji kapiten Lusio napustio klub.

 

Veruje se da mu je cena bila 42.5 miliona evra, ali bi Upamekano već u svojoj 22. godini mogao da počne taj ceh da otplaćuje, a ako nastavi putem na kome je, što ne bi mogao da završi u elitnom društvu legendarnih francuskih centarhalfova poput Vilijama Galasa, Lilijana Tirama, Marsela Desaija i drugih?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading