STANKOVIĆ FOKUSIRAN KAO LASER, NAJAVIO I KADA DEBITUJE FALKO: Prvo da rešimo Radnički, pa ćemo lako o Milanu!

Autor:

Sport

12.02.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković ne želi da bilo šta omete planove njegove ekipe u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković ne trči pred rudu, već sa punom koncentracijom sprema tim za Radnički

Ne zna šef stručnog štaba Crvene zvezde kakvi uslovi čekaju njegove pulene, ali je sada već naviknut na sve.

Biće ovo teško gostovanje, klimatski uslovi su takvi da ne znamo da li će biti zaleđen teren, a tako nismo navikli da igramo. Ipak, moramo da se prilagodimo svemu, kao što smo to radili u Novom Pazaru - rekao je trener fudbalera Zvezde uoči gostovanja Radničkom iz Niša u 21. kolu Superlige.

- Ne bih upoređivao te dve ekipe, različite su, ali nas čeka još jedna teška utakmica. Svako protiv Zvezde želi da se pokaže i dokaže, ali to neće uticati na naš cilj - izjavio je Stanković za klupsku televiziju.

Duel u Nišu biće "generalka" za dugo očekivani duel protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Lagao bih kad bih rekao da ne razmišljam o Milanu, ali prvi sledeći protivnik je najvažniji. Fokus je na Radničkom iz Niša i ne skrećemo sa toga ni u jednom trenutku. Što se tiče Milana, ima ko o tome da vodi računa, o tom potom. Imali smo peh, jer se Veljko Nikolić povredio, a upitno je i da li ćemo moći da računamo na Dijega Falćinelija, s obzirom na problem sa zadnjom ložom koji ima. Videćemo na koji način ćemo iskalkulisati sve, kako bismo doneli tri boda iz Niša i bili spremni za meč sa Milanom - dodaje on.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Legenda Zvezde i Intera najavila je da postoji šansa da Falko konačno debituje u Superligi

O debiju Filipa Falka još uvek nije doneo odluku.

- Situacija u kojoj Petrović ima kartone, a Nikolić povredu, utiče na to nam nedostaju dvojica “bonus” igrača. To će doneti promene u startnoj postavi, ali videćemo šta će se desiti. Još uvek nisam odlučio da li će i kada debitovati. Jedva čekam da stekne kondiciju i da bude u stanju da odgovori svim zahtevima. Mnogo smo razgovarali i on je uz Kataija jedan od igrača koji sam može da napravi razliku u igri jedan na jedan ili jedan na dva. Fenomenalan je asistent, daje golove, a kada bude u potpunosti spreman, pokazaće sve što zna - zaključio je Dejan Stanković.

 

 

 

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde igra se sutra od 15.30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading