PORAŽAVAJUĆE: Dok se srpski klubovi muče sa transferima, NAJGORI TIM U HVRATSKOJ DOVEO POJAČANJA IZ JUNAJTEDA, AJAKSA I SPORTINGA!

Autor:

Sport

12.02.2021

15:41 >> 16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki je jaz u finansijskim mogućnostima klubova iz Srbije i Hrvatske, pa vest da najgori klub u "komšijskoj" državi dovodi pojačanja iz "lige petice" nije toliko šokantna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dilan Levit samo je jedno od pojačanja koje je Istra dovela iz "liga petice"

Istra iz Pule možda ima samo 13 bodova u dosadašnjem toku hrvatskog prvenstva, ali je upravo zato u svoje redove privolela momke iz redova velikana.

Vlasnici nikako ne žele da ispadnu pa su najpre odvojili novac za Hasana Bandu, pa za Žoaa Silvu, a sada je u klub stigao i Dilan Levit, koji će dobiti priliku da preko pozjamice dokaže da mu je mesto još uvek na "Old Trafordu".

Prošao je kompletnu omladinsku školu, odigrao poslednju polusezonu na pozajmici u trećeligašu Čarltonu, a već je skupio i pet nastupa za seniorsku reprezentaciju Velsa, pa u novom okruženju računaju da su spremni za skok uz tabelu.

 

Istra je inače privatni klub, čiji je vlasnik "Baskonija-Alaves" grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading