LAŽNA UZBUNA NA "MARAKANI": Glavna Dekijeva uzdanica NAPADA MILAN!

Autor:

Sport

12.02.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vesti da trener Crvene zvezde Dejan Stanković u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana u četvrtak (18.55) neće moći da računa na krilnog napadača Aleksandra Kataija i kreativnog vezistu Veljka Nikolića zbog povreda, konačno je sunce obasjalo prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Naime, napadač crveno-belih Dijego Falčineli (29) odradio je juče trening sa saigračima na snegom prekrivenom terenu sportskog centra FSS u Staroj Pazovi, što znači da je povreda primicača prošlost za Italijana i da će za šest dana biti u špicu na utakmici decenije.

Strelac devet golova na 20 mečeva u jesenjem delu sezone osetio je bolove dan pred superligašku premijeru protiv Novog Pazara (3:1) pre nedelju dana, te je, umesto njega, igrao Milan Pavkov. Kako je Falčineli, koji je briljirao na zimskim pripremama u Beleku sa četiri pogotka, otada radio samo u teretani, postojala je bojazan da bi mogao da propusti duel sa liderom Serije A, ali od juče delije mogu da odahnu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dijergo Falćineli

Italijan se oseća bolje, bol je skor uminuo, ali i dalje nije izvesno da će igrati u subotnjem derbiju 21. prvenstvenog kola protiv Radničkog u Nišu (15.30) jer Stanković ne želi da rizikuje sa sveže oporavljenim golgeterom. Najrealnije je da Pavkov bude u ulozi centarfora na Čairu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading