POSLE KIŠE, NA MARAKANI SUNCE: U moru problema, STANKOVIĆ KONAČNO DOBIO I DOBRE VESTI!

Autor:

Sport

11.02.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U taboru Crvene zvezde pred okršaj sa Milanom vlada neizvesnost, ali bi informacije iz Ljutice Bogdana mogle "Delijama" da razvedre dan.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije" posle dve očajne vesti konačno imaju čemu da se raduju!

Munjevitom brzinom bliži se 18. februar i nastavak Lige Evrope, kada će stari poznanici Milan i Zvezda prvi put još od 2006. ukrstiti oružije.

Na veliku žalost, arsenal sastava iz glavnog grada Srbije sve je tanji, pa je Dejan Stanković posle vesti o povredi Veljka Nikolića saznao da postoji šansa da ni Dijego Falćineli neće moći da nastupi protiv sunarodnika.

Ovaj duo bio je viđen ka bitan deo Zvezdine koncepcije za "rosonere", ali će sada morati bez njih.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Nikolić definitivno neće moći da igra protiv "rosonera", dok je Falćineli pod znakom pitanja

Na svu sreću, vesti o oporavku Aleksandra Kataija znatno su bolje, pa će "El Magiko" ovim tempo sigurno biti spreman za revanš, ako ne i za prvi meč sa Ibrahimovićem i kolegama.

On je konačno gotov sa pauzom, sa osmehom se priključio saigračima na treningu u Novoj Pazovi, ritam pojačava iz dana u dan, pa, kako tvrde izvori sa Marakane, do sledeće nedelje moža čak i dobije dozvolu da zaigra!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdin "El Magiko" mogao bi da, barem na kratko, zaigra i na prvom duelu sa Milanom

Naravno, imajući u vidu da nije promašo ceo ciklus priprema sa timom, realno je da neće moći da igra svih 90. minuta, ali je "El Magiku" svakako potreban samo jedan momenat čarolije kako bi "Delijama" doneo ono što sanjaju.

 

 

Imajući u vidu njegovo zdravstveno stanje, doktori pomno prate situaciju, pa se nikakav nepotreban rizik sa Karaijem neće preduzimati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading