ŠOK U PARIZU: Brazilac napustio PSŽ pa rešio da progovori - "SRAM VAS BILO"!

Autor:

Sport

10.02.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bivši saigrači iz PSŽ-a, Nejmar, Markinjos i Tijago Silva

Defanzivac Čelsija Tijago Silva istakao je da se PSŽ poneo izuzetno nekorktno prema njemu na rastanku, uprkos činjenici da je u prestonici Francuske proveo punih osam godina.

Brazilac, koji je kao kapiten podigao brojne trofeje sa Parižanima, je dodao da mu niko nije ponudio nastavak saradnje koji je želeo, bez obzira na novac.

Nikad mi ništa nisu ponudili. Nisu čak rekli ni: Tijago, da li bi pristao na 1 evro da ostaneš sa nama? Apsolutno ništa, što je vrlo potresno. Ipak postoji nešto gore i od toga. Čak i usred pandemije imali su tri meseca da isplaniraju oproštaj, ali ništa nisu učinili. Čoveče, nisam tamo bio samo jednu sezonu ili nekoliko meseci. Bio je to osmogodišnji period u kojem sam kao kapiten podigao brojne trofeje u klubu. Zaslužio sam mnogo više poštovanja. Ista stvar se dogodila i Kavaniju. I pored toga, zaista sam zahvalan na stvarima koje sam tamo doživeo. Na kraju, bio sam srećan i svi su me uvek dobro tretirali - otkrio je Silva i dodao:

Rekao sam svom agentu da može da mi traži klub, ali da mu je zabranjeno da mi kaže bilo šta pre finala Lige šampiona.

Bivši as Milana je opisao tok pregovora sa "plavcima".

U ponedeljak, nakon finala, agent me je zvao i rekao da na stolu imam ponudu Čelsija, i da imam nekoliko dana da odlučim. Prihvatio sam je sledećeg dana, pre sastanka sa Leonardom. Kasnije me on pitao da li sam već potpisao za neki drugi klub, ali mi to pitanje nije bilo najjasnije. Rekao sam da nisam, ali da sam dao reč Čelsiju i da je to vrednije od bilo kog novca - prisetio se Tijago Silva.

Podsetimo, Silva (36) je 93 puta nosio dres reprezentacije Brazila, a pre dolaska u Pariz tri sezone je branio boje Milana, gde se profilisao kao jedan od najboljih odbrambenih igrača na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading