REMI PO MERI STARE DAME: Juventus SAČUVAO prednost protiv Intera i otišao u veliko finale!

Autor:

Sport

09.02.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa plasirali su se u finale Kupa Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

U revanš meču u Torinu bilo je 0:0, pa je Stara dama obezbedila borbu za trofej zbog pobede od 2:1 na prvoj utakmici u Milanu.

Ova utakmica je bila dosta drugačija u odnosu na onu od pre nedelju dana. Bilo je manje uzbuđenja, šansi, kojih, konkretno u prvom poluvremenu, gotovo da nije ni bilo.

Inter je bio bolji na startu, u 10. minutu je malo falilo da dobiju i penal, ali je Aleks Sandro ipak van šesnaesterca oborio Hakimija. Nakon tog slobodnog udarca Lukaku je bio blizu pogotka. Njega je lopta pogodila u telo i završila pored desne stative gola koji čuva Bufon. Juve je tek u finišu prvog poluvremena prvi put zapretio i to preko Ronalda, koji je u nekoliko navrata bio zaustavljen blokom.

Ni početak drugog dela nije bio naročito interesantan, a prva prava prilika viđena je u 64. minutu, kada je Ronaldo promašio zicer. Tačnije, Handanovič mu je nogama lepo zaustavio udarac. Nekoliko minuta kasnije Konte je na teren poslao Aleksandra Kolarova, ali "nerazuri" nisu uspevali da naprave ništa konkretno.

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Atalanta – Napoli (prvi meč 0:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading