NE MOŽE VIŠE DA TRPI: Mihajloviću PREKIPELO, napušta Bolonju?

Autor:

Sport

09.02.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj se bliži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Glavna tema lokalnih medija u Bolonji je status Siniše Mihajlovića na klupi tima iz istoimenog grada. Srpskom stručnjaku se nije svidelo što Bolonja nije ulagala novac u jačanje tima, pa je pre nekoliko dana izjavio da se nada da će tokom leta situacija biti drugačija.

Ipak, teško će se porodica Saputo "otvoriti" i to bi mogao da znači kraj Mihajlovića na klupi "rosoblua", javljaju mediji iz Bolonje.

Mihin ugovor sa klubom sa stadiona Renato Dal'Ara ugovor ističe 2023. godine, ali ukoliko po završetku sezone dobije ponudu od nekog drugog kluba, skoro sigurno će napustiti Bolonju.

Prilog u ovome ide i informacija da je Srbin promenio menadžera i angažovao poznatog agenta i svog prijatelja Alesandra Lučija.

Podseća se da je Mihajlović odbio ponude Rome i reprezentacije Srbije zbog ostanka u Bolonji, ali projekat u tom klubu nije dovoljno ambiciozan, pa je Mihajlović sve bliži tome da na leto pređe u novu sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading