OVO SE "DELIJAMA" UOPŠTE NEĆE SVIDETI: IBRA IZBEGAO KAZNU ZA RASIZAM, ipak napada crveno-bele!

Autor:

Sport

06.02.2021

18:35 >> 20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad Milana protiv Crvene zvezde ipak neće biti oslabljen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović neće biti kažnjen na bilo koji način zbog navodnog "rasističkog ispada" tokom gradskog derbija

Mnogi su se potajno nadali da će Zlatan Ibrahimović biti kažnjen i suspendovan zbog rasističkog ispada tokom "Derbija de la Madonine". 

Milan i Inter odmeravali su snage kada su se Romelu Lukaku i Ibra uhvatili u koštac.

 

 

Dva gorostasa oštro su se sukobili, ali je tek kasnije obelodanjena informacija da je Zlatan u Lukakuovom pravcu uputio i rasističku opasku.

Štaviše, ceo razgovor bio je krajnje uvredljiv, pošto je najpre Lukaku hteo da se pobije sa Ibrom posle meča, pa mu je Šveđanin uvredio majku tako što mu je rekao "zovi majku, idi kod nje da radite ona vaša vudu sra*a".

 

 

Upravo je taj komentar protumačen kao rasizam, ali je ubrzo razjašnjena priča, pa centarfor "rosonera" neće snositi bilo kakve posledice pred nastavak Lige Evrope.

Naime, Ibrahimovićev komentar odnsoio se na to što kruži priča da je Lukaku tokom perioda u Evertonu sa vlasnikom kluba Fahridom Moširijem išao kod vudu-vračare kako bi se savetovao o budućnosti.

Kada je drama razrešena, Ibrahimović je krenuo u kontru, pa je na društvenim mrežama osudio rasizam na sebi svojstven način.

- U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo ista rasa - svi smo jednaki! Svi smo mi fudbaleri - neki bolji od drugih! - napisao je Ibra na "Tviteru".

 

 

Kakva legenda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading