POSLE TROJKE U HUMSKOJ: "Grobari" u TRANSU, Stanojević TRLJA RUKE! Partizan dobio MOĆNOG OFANZIVCA!

Autor:

Sport

06.02.2021

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon prvenca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave gol protiv Napretka

Perspektivni Nemanja Jović oduševio je javnost na prolećnoj premijeri u Humskoj, gde je Partizan deklasirao kruševački Napredak rezultatom 3:0.

On je od trenera Aleksandra Stanojevića dobio šansu u startnih 11, a posle susreta je izjavio da se raduje golu koji posvećuje svojoj porodici.

- Osećaj je fenomenalan, hvala stručnom štabu na poverenju, mislim da sam opravdao svoje mesto u startnih 11 - rekao je Jović, a zatim dodao:

- Nisam se mnogo opteretio golom, ali ga posveđujem porodici. Večeras ću ga proslaviti sa ocem i bratom koji su došli da gledaju utakmicu.

Jović je na subotnjem meču pokazao da šef struke može u potpunosti da računa na njega tokom prolećne sezone, pa nema dileme da je Stanojević dobio opciju više za "poteru" za vodećom Crvenom zvezdom koja na tabeli Superlige Srbije trenutno ima šest bodova viška.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading