OBJAVIO IM RAT: Zidan ŽESTOKO udario na španske novinare, posle ovog više ništa neće biti isto!

Autor:

Sport

05.02.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije više mogao da ćuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Trener Reala Zinedin Zidan nezadovoljan je tretmanom koji ima u španskim medijima i to je otvoreno zamerio tamošnjim novinarima.

Francuz je u razgovoru sa medijima uoči subotnjeg gostovanja Ueski rekao kako ne namerava da odstupi sa pozicije trenera madridskog kluba.

- Ne znam šta će se dešavati dalje. Zaslužujemo da završimo sezonu sa ovom postavom. Priča se o mnogim stvarima, o promeni trenera i još ponečemu. Ne znam. Možda imam sreće. Ako ljudi žele da podnesem ostavku, neću im dozvoliti to zadovoljstvo. Niti će igrači. Mnogo se priča o ovoj neugodnoj situaciji. Nismo najbolje, istina je, ali smo ohrabreni da je promenimo - kaže Zidan.

Kada ga je jedan novinar pitao je li "osvetnički raspoložen", Francuz je prasnuo:

- Da li ste ozbiljni? Svakod dana sam 'otpušten'. I vi to prvi znate. Tako vi kažete, ja odlazim svakog dana. Da, evo me, krijem se iza igrača. Mislim da zaslužujemo da nastavimo da se borimo. Prošle godine smo osvojili La ligi, mi, Real Madrid. Osvojili smo je. Imamo pravo da se borimo i za ovu. Tek kad završimo trku vi i ostali imate pravo da tražite da promenimo nešto. Pustite nas da se borimo. Prošle, ne pre deset godina, osvojili smo ligu. Zasmejavate me takvim pitanjem. Tražim samo malo poštovanja za sve nas. Zasmejavate me... Govorite mnogo stvari, a mi moramo da ih tumačimo. Na kraju krajeva, to jeste vaš posao. Ali istina je da sam jednog dana smenjen, drugog sam tu, onda ponovo remiziramo ili izgubimo i ponovo sam bivši. Ali morate u lice da mi kažete ono što želite. Ako hoćete da me smenite, recite mi to u lice, a ne iza leđa. Vi radite svoj posao i ja to poštujem, ali i mi imamo svoj. Jedino što tražim je poštovanje - zaključio je Zidan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading