RAT DO ISTREBLJENJA: Klop potkačio Pepa, a onda mu ovaj SVE SASUO U LICE!

Autor:

Sport

05.02.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju je na programu veliki derbi Premijer lige između Liverpula i Mančester sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop i Pep Gvardiola

Jirgen Klop je na konferenciji za novinare pred duel sa Građanima opleo po Mančester sitiju i tako napravio burnu najavu velikog derbija.

Šta radimo? Igramo fudbal, oporavljamo se, treniramo, oporavljamo, koristimo svaki slobodan minut svakog dana. Što više držite loptu u nogama, verovatno ćete manje trčati. Mi nismo imali odmor, mislim da je Siti pauzirao dve nedelje zbog kovida. Teško je. Ovo je naporna sezona, znam da za neke timove to izgleda manje nego za nas - rekao je Klop.

Nemac je tako skrenuo pažnju na činjenicu da je samo nekoliko sati pre zvaničnog termina 28. decembra ozkazan meč Sitija i Evertona. Tim Pepa Gvardiole nije igrao tada, potom je dva dana kasnije već trenirao, iako nisu igrali meč ni tada.

Siti je imao pauzu od 26. decembra do 3. januara. Gvardiolini momci su u naletu, imaju devet uzastopnih pobeda u prvenstvu, 13 u svim takmičenjima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pepa je baš iznervirala ova Klopova izjava.

Zaista to nisam očekivao od njega. Kada ga budem sreo, reći ću mu koliko smo slobodnih nedelja imali. Baš sam iznenađen, nisam verovao da je taj tip trenera. Neka opet pogleda kalendar.

Gvardiola je nastavio u istom ritmu.

- Vidite, Klop i sam zna da to što je rekao nije istina. Nekada se takve stvari rade sa razlogom. Ipak nisam smatrao da je takav. Možda nisam u pravu, može biti da se radi samo o nesporazumu. Svi su zaboravili koliko smo imali kratku pauzu između sezona. Mi nismo. Ako Klop pogleda kalendar, razumeće da nismo pauzirali dve nedelje, već dva meseca. Pogrešio je, pauzirali smo dva, tri, četiri meseca. Zato smo u Top 4 na tabeli - sarkastično je prokomentarisao menadžer Sitija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Siti u ovaj meč ulazi sa sedam bodova viška i utakmicom manje u odnosu na Liverpul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading