TRANSFER KOJI ĆE UZDRMATI ENGLESKU: Mančester siti OBARA REKORD i dovodi brutalnu GOL MAŠINU!

Autor:

Sport

05.02.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pep odlučio da odreši kesu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa duela između Sitija i Totenhema

Serhio Aguero već duže vreme kuburi sa povredama i daleko je od nekadašnje forme, pa je Mančester siti odlučuio da mu dovede zamenu, i to kakvu.

Izbor je pao na napadača Borusije Dortmund Erlinga Halanda. Klub sa Etihada je za leto spremio pakleni plan za dovođenje nestvarnog Norvežanina.

Borusija je za Halanda zalepila izlaznu klauzulu od 77 miliona evra, što je prava sitnica za vlasnike Mančester sitija.

Agueru na kraju ističe ugovor sa Sitijem i neće biti produžen, zbog čega je Norvežanin označen kao zamena za najboljeg strelca u istoriji kluba sa Etihada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Haland

Ipak, to potpisa neće doći lako jer Halanda želi i Čelsi.

Ako to bude Siti, koji je više "zagrizao", postaće najskuplje plaćeni fudbaler tog kluba jer dosadašnji rekord iznosi 76 miliona evra u vlasništvu Kevina De Brujnea prilikom transfera iz Volfsburga.

Naravno, za sve se pita i Dortmund koji ne planira da na leto ostane bez najboljeg fudbalera, što je potvrdio i transfer guru Fabricio Romano, pa ostaje da vidimo ko će odneti pobedu za nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading