OGLASILA SE VOJVODINA POSLE HAPŠENJA REKETAŠA: Pokušao da iznudi 40.000 evra, pao na primopredaji!

Autor:

Sport

03.02.2021

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadska policija u saradnji sa Upravom kriminalističke policije uhapsila je D.B. (32) iz Novog Sada zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo iznude u pokušaju.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Vojvodine

Sumnja se da je pretnjama pokušao da iznudi 40.000 evra od 21-godišnjeg fudbalera iz Futoga koji igra za Vojvodinu.

Osumnjičeni je uhapšen prilikom primopredaje dela pomenutog iznosa. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

U međuvremenu se oglasila i FK Vojvodina čije saopštenje prenosimo u celosti.

 

- Povodom informacija koje su se danas pojavile u sredstvima javnog informisanja, a u kojima se ističe kako je osoba bliska pojedinim članovima rukovodstva FK Vojvodina uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo iznude u pokušaju, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da se u potpunosti ograđuje od postupaka privedenog lica.

- O ovom slučaju, svi članovi rukovodstva FK Vojvodina saznali su isključivo preko sredstava javnog informisanja.

- Fudbalski klub Vojvodina ovom prilikom naglašava da je spreman na punu saradnju sa nadležnim istražnim organima, sa ciljem da se utvrdi istina i u potpunosti rasvetli ovaj događaj- navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.

Simke hapšenja možete pogledati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading