STANOJEVIĆ ČUPA KOSU SA GLAVE: Golman Partizana mora na OPERACIJU!

Autor:

Sport

01.02.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stradalo koleno.

RepublikaFoto: Starsport
Golmani Partizana Nemanja Stevanović i Vladimir Stojković

Rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović povredio je koleno na jednom od treninga na pripremama crno-belih u Beleku, zbog čega će morati na operaciju.

Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler - počeo je bivši čuvar mreže Čukaričkog i dodao:

Ali, ako je moralo da se desi, moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i 'ispalo' mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo.

On je Tursku napustio još 25. januara kako ne bi gubio vreme.

Posle dolaska u Beograd, sa klupskim doktorom g. Seadom Malićevićem smo uradili sve snimke, konsultovali se sa čuvenim ortopedom ass.dr sci med. Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Radio sam odmah, kao i čitav tim, po dolasku u Beograd test na Covid, negativan sam, tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren, a u međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu! Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo! - zaključio je Nemanja Stevanović.

Povreda rezervnog golmana je dodatni hendikep pred prolećnu sezonu za trenera "parnog valjka" Aleksandra Stanojevića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading