TITO MU NIJE RAVAN: Đurić izneo KONTROVERZAN predlog za selektora, FSS na POTEZU!

Autor:

Sport

31.01.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši čelnik Partizana bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić

Nekadašnji prvi čovek Partizana Dragan Đurić ocenio je da bi najbolje rešenje za upražnjeno mesto selektora Srbije bio strateg Bolonje Siniša Mihajlović.

 - Što se tiče izbora za selektora, u igri su tri čoveka:Piksi, Savo Milošević i Siniša Mihajlović. Meni je Siniša prioritet iako znam da on ne može i neće prihvatiti. On ima autoritet, veliko poštovanje kako u Srbiji, tako i u Italiji. Tito mu nije ravan. Izrastao je u ozbiljnog trenera. Ne bih birao sredstva da njega dovedem jer je prošao sve. Ima ime, drskost. Ima sve što treba da ima selektor. Piksi i Savo imaju iste te osobine, dobri su stručnjaci i dobri ljudi - rekao je Đurić za ''Kurir''.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đurić mu veruje - Siniša Mihajlović

On se osvrnuo i na rad bivšeg selektora "orlova Ljubiše Tumbakovića,

- Vidite Ljubišu Tumbakovića. Pobedio Norvešku, tad je bio bog, kralj. Izgubio jednu utakmicu od Škotske na Marakani i taj kralj i bog više ne postoji. Gotovo. Nema ga. Sad biramo novog selektora. To je novi problem. Ako bude kao dosad i ne pustimo tog čoveka da radi, ništa od cele priče. Moramo biti strpljivi dati selektoru više vremena i ukazati mu veće poverenje.

Podsetimo, kao najozbiljniji kandidat za klupu Srbije figurira Dragan Stojković Piksi, a u igri su još i bivši trener "večitih rivala" Vladan Milojević i Savo Milošević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
SLAVKO

01.02.2021 14:48

Ajde šuti! Kao POGREBNIK Partizana, a ne GROBAR, nemaš pravO javljanja!