POSLE JOVIĆA, POTOP: Real na rubu ponora, SJAJNI LEVANTE SAVLADAO "KRALJEVIĆE" U SRED MADRIDA!

Autor:

Sport

30.01.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid nikako da se opasulji od kada je Luka Jović napustio klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izabranici Zinedina Zidana nastavili su sa lošim nastupima od kada je otišao Jović

Ukoliko verujete u karmu, onda vam je jasno zašto je Real u problemu, ali ako ne verujete, onda ste podjednako zbunjeni kao i Zinedin Zidan, čiji je tim kapitulirao protiv Levantea 2:1 u nastavku La Lige. 

Našeg reprezentativca nisu lepo tretirali u Madridu, i dalje isplivavaju svi detalji njegove neuspele komunikacije sa legendarnim Francuzom, pa se vratio u dragi mu Ajntraht, gde je na debiju posle svega 20 minuta postigao dva gola.

Dok on pronalazi staru formu, Realova je pala sa litice, pa su se najpre izblamirali u kupu protiv Alkojana (ispali posle 3:2 u dvomeču), a sada i u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Zizu moći da nađe rešenje za krizu kraljevskog kluba?

Levante, koji inače posle nove pobede ima šest utakmica bez poraza i zauzima 9. mesto u La ligi, imao je igrača više već posle devet minuta, pošto je Militao zbog grubog starta dobio crveni karton.

Asensio je uspeo da prikrije slabost Madriđana pogotkom u 13. minutu, ali je klub iz Valensije osetio krv, pa je najpre izjednačio u 32, a onda i preokrenuo u 78. preko Rodžera.

Isti fudbaler čak je promašio i penal u 64. minutu, tako da je Real na domaćem terenu bio potpuno nadigran.

 

 

 

Može li Zizu da spase brod koji tone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading