NIKAD UZBUDLJIVIJE U SERIJI A: Trese se Balkan, SPREMA SE MEGA-TRAMPA!

Autor:

Sport

29.01.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani i njihova ljubav prema fudbalerima sa Balkana prosto su neverovatni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edin Džeko na meti je Intera!

Nisu samo Srbi već dugi niz godina gospodari "čizme" kada je fudbal u pitanju, već su se vremenom i momci iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i BiH takođe probili. Jedan od najboljih u ovoj generaciji sigurno je Edin Džeko, koji se nalazi na pragu nove promene sredine. 

Kako prenosi Đanluka di Marcio, Inter i Roma su u pregovorima oko trampe u kojoj bi reprezentativac Bosne prešao u Milano, dok bi Čileanac otišao putem glavnog grada Italije.

 

 

Pregovori kada su trampe u pitanju uvek su teški, ali Sančezov komplikovan ugovor samo otežava stvari. 

Rimljani hoće više za Džeka, posebno kada se uzme u obzir Sančezova plata i forma "Bosanskog dijamanta".

Džeko i u 34. godini i dalje žari i pali Serijom A, ove sezone već ima 7 golova, dok Sančez i dalje deluje kao da je ostavio dušu u Arsenalu još 2018. Ima tri gola i dve asistencije ove sezone, ali utisak na terenu daleko je od čoveka koji je "Tobdžije" bukvalno sam nosio na leđima. 

 

 

Nije poznato šta Roma traži pored Sančeza, ali je realno da je u pitanju novac ili mladi i perspektivni igrač. Inter njih ima na pretek, pa bi možda Andrea Pinamonti mogao da ode u suprotnom pravcu, ali za sada napretka u pregovorima nema, kako ističe Di Marcio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading