Gore društvene mreže: NEPORAŽENI ŠAMPION MENJA SPORT!

Autor:

Sport

29.01.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako biti najbolji u jednom sportu, a kamoli u više njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nekada je žario i palio u UFC, a sada se Habib sprema za novu karijeru

Posebno je teško biti najbolji u sportu gde je protivniku cilj da ti nanese što više bola moguće, ali eto, Habib se iz MMA penzionisao sa savršenim skorom od 29-0. 

Milione ima, "Očev plan" možda nije u potpunosti ostvaren (Habibov otac i trener zacrtao je da on završi karijeru sa 30-0 pre nego što je tragično preminuo), ali nema nikakve sumnje da je u panteonu velikana borilačkih veština, pa sada Rus iz Dagestana smišlja šta će da radi do kraja života.

Nikada neće napustiti MMA, sada je preuzeo ulogu svog oca Abdulmanapa kao vođa Nurmagomedov klana, pa je čak i kupio "Gorila Fighting Championship" i preimenovao ga u "Eagle Fighting Championship".

Sa predsednikom UFC ugovara saradnju između dve promocije, ali je i pored toga stigao da "postane viralan" kada je snimak njegovih fudbalskih veština obišao svet.

Toliko je impresionirao na snimku, da je Habib sada dobio i pravu, važeću, zvaničnu ponudu da se pridruži FK Kamazu!

Član druge ruske lige možda nije kućno ime, ali smisao za humor u klubu očigledno imaju na pretek. 

Neko iz njihovog tabora uspeo je da "fotošopuje" Habiba u njihov dres, pa je ispod slike napisao da su spremni da nokautiraju sve na putu ka promociji u prvu ligu.

- Dobrodošao Habibe. Nudimo ti da kod nas debituješ na fudbalskom terenu, kao što očigledno žarko želiš. PFL liga je kao UFC, igramo samo na pobedu i cilj nam je da se popnemo na vrh - istakli su iz FK Kamaza.

Reakcija je bila gotovo simultana, pa su mnogi fanovi kluba i "Dagestanskog orla" oduševljeno reagovali.

Koliko je god ovo ambiciozna ponuda, realnost joj stoji na putu. 

Prvobitno, pripreme gde su zamolili Habiba da se pojavi nalaze se u Novorusisku, dok je Habib u Dubaiju.

Drugo, Nurmagomedov navija za Anži Mahačkalu, tim iz svog regiona, za koje je realnije da će zaigrati, ako ikada to uradi.

 

Nikada ne recite nikada, posebno kada uzmete u obzir da je i sam Habib snimljen kako priča o svom fudbalskom debiju, i kako će kao slobodni agent biti spreman da pregleda ponude. 

Dok UFC, Konor Mekgregor, i mnogi drugi sanjaju o njegovom povratku, Habib uživa u svojoj penziji, postao je i farmer, ali se radujemo svakom njegovom poduhvatu, bile to tuče, fudbal, boćanje ili šta već sledeće odluči da ga interesuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading