SRBI, DA LI MU VERUJETE? Šok izjava Ljubiše Tumbakovića!

Autor:

Sport

28.01.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim stavom je iznenadio mnoge.

RepublikaFoto: Starsport
Doskorašnji selektor Srbije Ljubiša Tumbaković

Ljubiša Tumbaković, bivši selektor Srbije, još jednom se osvrnuo na eliminaciju "orlova" od Škotske u finalu plej-ofa baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Tumba je rekao da bi bio spreman da podnese ostavku čak i u slučaju da se naša selekcija plasirala na kontinentalni šampionat, na kome nije zaigrala preko 20 godina.

- Mi, ljudi iz struke smo najveći krivci, zatim igrači, ali i ostali treba da preuzmu odgovornost. I da smo prošli, ja verovatno ne bih bio selektor. Jedan od mojih prethodnika je isto tako izborio plasman na Svetsko prvenstvo pa je smenjen. Nije ni to logično! Ali ovo je moj stav. Čovek svakodnevno donosi nekakve odluke - ekao je Tumbaković za "Sportklub".

Podsetimo, Srbija je u potrazi za novim selektorom, a savez je jako blizu odluke, o čemu je jutros govorio i sportski direktor Vladimir Matijašević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

29.01.2021 14:15

Dok je bio selektor,na pitanje da li ce podneti ostavku ako ne prodjemo na SP,rekao je da ne vidi razlog zasto bi to uradio jer radi dobro.Toliko o njegovom moralu i obrazu.