STANKOVIĆ I "DELIJE" U DELIRIJUMU: FSS donosi potpuno NEOČEKIVANU odluku!

Autor:

Sport

28.01.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz saveza.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Pravilo o ograničenju broja stranaca u Superligi Srbije moglo bi uskoro da bude modifikovano. Sportski direktor saveza Vladimir Matijašević rekao je za "TV Arena" da će naverovatnije biti odlučeno da se igrači sa prostora EU više neće smatrati inostranim, a trenutno je dozvoljeno da se na terenu nađe njih četvorica.

Moje mišljenje je da su četvorica igrača sa inostranim pasošem sasvim dovoljna kada je reč o klubovima Superlige. Crvena zvezda je sa tim brojem pravila značajne rezultate u Evropi. Međutim, mi smo potpisali ugovor o pridruživanju evropskoj uniji. Što znači da ćemo morati da promenimo pravilo. Igrači sa tog podneblja neće biti stranci - izjavio je Matijašević.

RepublikaFoto: Starsport
Matijašević najavio veliku promenu

Podsetimo, ograničenje broja stranaca je stvaralo veliki problem prvenstveno Crvenoj zvezdi, koja ih u prvom timu trenutno ima sedam i koja je bila najglasnije u zahtevima prema srpskoj kući fudbala da se to izmeni.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading