OVAKO SE GUBI TITULA: Junajted na Old Trafordu IZGUBIO od NAJGOREG tima lige, Everton i Lester podelili bodove na ravne časti!

Autor:

Sport

27.01.2021

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug
Velika borba vodila se na Old Trafordu

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su šokantan poraz na svom terenu od poslednjeplasiranog Šefilda, bilo je 1:2.

Gosti su tako stigli do tek druge pobede u šampionatu, a Crveni đavoli su propustili šansu da se vrate na prvo mesto tabele Premijer lige.

Šefild je poveo golom Brajan u 23. minutu, pa su gosti na poluvremenu vodili sa 1:0. Hari Megvajer doneo je izjednačenje Junajtedu 64. minutu, pa se činilo da će domaćin po ko zna koji put ove sezone stići do preokreta i pobede. Ipak, dogodilo se potpuno suprotno, Burk je u 74. minutu šokirao Old Traford i doneo novu prednost Šefildu. Mančester je bezuspešno napadao do kraja meča, ali nije uspeo ozbiljnije da pripreti golmanu Remsdejlu, pa je Šefild odneo veoma vrednu pobedu sa Teatra svetlosti.

Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta za tim Olea Gunara Solskjera.

Fudbaleri Evertona i Lestera su u jednom od derbija kola odigrali nerešeno 1:1. Domaćin je poveo golom Hamesa Rodrigeza u 30. minutu. Važan bod Lesteru, koji je bez povređenog Vardija, doneo je Juri Tilemans golom u 67. minutu na asistenciju Harvija Barnsa.

U ranijem terminu u borbi za opstanak Brajton i Fulam odigrali su bez golova nerešeno 0:0. Aleksandar Mitrović je ušao u igru sredinom drugog poluvremena, ali nije uspeo da pomogne svom timu da stigne do tri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading