ČUDESNI REZULTATI U PL: Čelsi ne može da pobedi ni sa novim trenerom, Barnli PREOKRENUO Vilu!

Autor:

Sport

27.01.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 19 časova odigrana su dva veoma zanimljiva meča u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adama Traore u duelu sa Čilvelom i Zijehom

Čelsi je na svom terenu dočekao Vulverhempton, a na klupi domaćina po prvi put se našao novi trener Tomas Tuhel. Ipak, ni to nije pomoglo Plavcima da stignu do pobede pošto je rezultat bio 0:0.

Čelsi je bio daleko bolji rival na meču, imao je londonski velikan veći posed lopte i broj udaraca ka golu Vulvsa, ali uzalud. U prvom poluvremenu velike šanse propustili su Haverc i Rudiger, dok je Vulverhempton najbliži golu bio posle pokušaja Dendonkera.

U nastavku Neto je pogodio prečku, a onda je usledili nekoliko velikih prilika za Čelsi, ali promene rezultata nije bilo. Rui Patrisio je nekoliko puta sjajno intervenisao i na kraju je njegov Vulverhempton uspeo da osvoji veliki bod. 

Čelsi je tek osmi sa 30 bodova, dok su Vulvsi na 13. mestu sa 23 osvojena poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fubaleri Barnlija nastavili su sa sjajnim rezultatima pošto su na svom Turf Muru pobedili posle preokreta Aston Vilu sa 3:2.

Gosti su poveli posle sjajne kombinacije Targeta i Olija Votkinsa u 15. minutu. Sa rezultatom 0:1 otišlo se u drugo poluvreme, a onda je usledila prava goleada.

Ben Mi je doneo izjednačenje Barnliju, ali je ubrzo lepim golom Džeg Griliš ponovo doveo Vilu u prednost.

Međutim, žilavi Barnli se nije predavao i u razmaku od samo tri minuta ekipa Šona Dajša stigla je do pobede. Meknil je u 76. izjednačio na 2:2, a onda je u 79. minutu asistirao Vudu koji je preciznim udarcem glavom doneo velika tri boda Barnliju.

Domaćin je ovim trijumfom ostao na 15. mestu i ima 22 osvojena boda, dok je Vila 10. sa 29.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading