(VIDEO) NAVIJAČI PLAVACA BESNI: Isplivao stari snimak Tomasa Tuhela, Nemac je FAN ljutog Čelsijevog rivala!

Autor:

Sport

27.01.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Tuhel tek što je postao novi trener Čelsija, a već bi mogao da navuče gnev navijača londonskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Naime na Jutjubu je ponovo postala viralna izjava nemačkog stručnjaka dok je sa klupe predvodio Borusiju Dortmund. Te 2016. godine Dortmund je eliminisao Totenhem u Ligi Evrope, a po završetku dvomeča Tuhel je otkrio da je od mladosti veliki navijač Sparsa, ljutog rivala njegovog novog kluba, Čelsija.

- Kad sam bio mali i igrao fudbal u svojoj bašti uvek sam birao da budem neki klub iz Bundeslige. Ipak, jednom prilikom dok sam igrao jednu partiju sa drugovima bio sam Totenhem Hotspur. Mnogo mi se sviđalo ime, nisam ni znao da su oni klub iz Londona. Zbog toga je prilika da igram sa Totenhemom u dvomeču bila veoma specijalna i ono što nisam znao kao dete, a ono što sam osetio danas jeste da se oko Totenhema nalaze veliki broj prijateljski nastrojenih ljudi. Totenhem ima sjajnu podršku, navijači su napravili izuzetnu atmosferu. Osećali smo se veoma dobrodošlim ovde, hvala na svemu i sve najbolje Totenhemu - rekao je svojevremeno Tuhel.

Na društvenim mrežama navijači Totenhema i Čelsija delili su ovaj video snimak, a mnogi su kroz šalu prokomentarisali da je ovaj video Tuhelu uništio menadžersku karijeru u Čelsiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading