POSLE FALKA I SANOGA: Jedan od NAJBOLJIH defanzivaca Lige Evrope POTPISUJE za Zvezdu!

Autor:

Sport

27.01.2021

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo povratak iz Turske.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje Nemanje Milunovića sa saigračima iz Crvene zvezde

Dva ogromna posla u jednom danu završila je Crvena zvezda. Najpre je potvrđen angažman ofanzivnog veziste Lećea Filipa Falka, o čemu ste ekskluzivno mogli da se obavestite na našem portalu, a zatim je i defanzivni vezista iz Obale Slonovače Seku Sanogo parafirao trajnu vernost aktuelnom srpskom šampionu.

Zvezda je postigla dogovor o produžetka ugovora i sa iskusnim štoperom Nemanjom Milunovićem. Naime, za njega je postojalo interesovanje iz Rusije i Kazahstana, ali on nije želeo da napusti Ljutice Bogdana.

Iza Milunovića je odlična jesen, a pored tri postignuta gola što mu nije primaran zadatak, proglašen je i za drugog najboljeg odbrambenog igrača grupne faze Lige Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Veran važećem srpskom prvaku - Nemanja Milunović

Podsećanja radi, Milunović (31) je ponikao u čačanskom Borcu, igrao je za Mladost Lučane i BATE Borisov, a od 2019. godine je na "Marakani". Dres reprezentacije Srbije oblačio je u četiri navrata, a sada će dobiti šansu da sa Zvezdom zaigra u konaut fazi drugog po rangu evropskog takmičenja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading