DŽEKPOT ZA ZVEZDU: Zvanično, Leverkuzen povukao RADIKALAN potez OKO Aleksandra Dragovića!

Autor:

Sport

13.01.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su crveno-beli na pomolu najvećeg zimskog pojačanja?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar protiv Dragovića

Doskorašnji defanzivac Mančester junajteda Timoti Fosu-Mensa (23) i zvanično je pojačao Bajer iz Leverkuzena, potvrđeno je u sredu.

Holanđanin koji je šest sezona proveo na "Old Trafordu" potpisao je trogodišnji ugovor sa "farmaceutima" za koje bi mogao da debituje već u petak na bundesligaškom okršaju sa Union Berlinom.

Prelazak štopera u Bajer mogla bi da bude dobra vest i za Crvenu zvezdu koja prati razvoj situacije jer je silno zainteresovana za Aleksandra Dragovića. Šanse da aktuelni srpski šampion angažuje Austrijanca drastično su uvećame. jer je Leverkuzen sada znatno pojačao konkurenciju u poslednjoj liniji tima, pa momak iz Grocke više nije nezamenjiv.

Podsetimo, Dragović je veliki navijač crveno-belih, a u više navrata je istakao da mu je san da zaigra u dresu veoljenog kluba na stadionu "Rajko Mitić". Videćemo da li je to izvodljivo već ove zime...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading