JOVIĆ DOBIJA NOVU ŠANSU U REALU: Čovek koji ga DOBRO PAMTI menja Zidana!

Autor:

Sport

26.01.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedinu Zidanu odzvonilo u Real Madridu!

Luka Jović

Slavni Francuz je siguran na klupi "kraljevića" do leta, ali zamena je već spremna.

Najtalentovaniji trener Evrope, Julijan Nagelsman, već je viđen kao zamena za Zinedina Zidana u Madridu, a šta to znači za Jovića?

Real Madrid je već nekoliko puta pokušao da ga angažuje, a njegov dolazak doveo bi do promene politike kluba, kao do velikih promena u igračkom kadru.

Real se ne bi oslanjao samo na Benzemu, Krosa, Modrića i Ramosa, čije je najbolje vreme prošlo, a šansu bi mogli da dobiju mnogi fudbaleri koji su u klubu, ali na njih Francuz nije obraćao pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Julijan Nagelsman

Među takvima je i Luka Jović. Srpski napadač je stigao u Madrid iz Frankfurta, a trenutno u Ajntrahtu odrađuje šestomesečnu pozajmicu, i ide mu veoma dobro, sa tri postignuta gola na prva tri meča.

Španska javnost je odmah počela sa kritikama na račun Zidana koji nije Srbinu pružio šansu kakvu je zaslužio...

 

 

 

Julijan Nagelsman ga dobro poznaje, nekoliko puta su odmerili snage, pa bi sigurno imao dobar uvid u sve mogućnosti bivšeg napadača Zvezde. Igrajući četiri meča protiv Hofenhajma koji je tada vodi talentovani trener, Luka Jović je dva puta tresao mrežu. Zvuči kao nova šansa za srpskog golgetera...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading