BOMBA ZA BOMBOM NA MARAKANI: Upornost se isplatila, uz Dragovića Zvezda završila još jedan veliki posao!

Autor:

Sport

25.01.2021

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde pokazala je koliko ume da bude ubedljiva, pa je Lećeu "zavrnula ruku" u pregovorima oko Filipa Falka.

RepublikaFoto: Starsport
Dvostruka eksplozija odjeknula je Marakanom danas!

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, klub iz Serije B odustao je od zahteva za 1.500.000 miliona evra, pa je prihvatio Zvezdinu ponudu.

Crveno-beli proćiće sjajno u ovom dogovoru, pošto će Italijana platiti samo 1.200.000 evra, dok će ostatak novca Leće eventualno dobiti ako se Falko dobro pokaže u Srbiji.

Ovu informaciju potvrdio je i Alfredo Pedula, novinar koji je prvi preneo informaciju o Zvezdinom interesovanju, tako da je izvesno da Dejan Stanković ima "novu igračku".

Ugovor će Falko potpisati na tri i po godine, tako da bi od njegovog procvata Zvezda mogla solidno da profitira u budućnosti. Godišnje će zarađivati oko 650.000 evra.

 

Nije samo posao sa Falkom gotov, već su crveno-beli u završnoj fazi razgovora sa Bajerom oko Aleksandra Dragovića, koji će u Zvezdu stići kao slobodan igrač narednog leta, tako da "Delije" današnji dan treba da slave.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading