VREME ISTIČE: Ukoliko Zvezda ne ispuni OVAJ USLOV ništa od SENZACIONALNOG TRANSFERA!

Autor:

Sport

23.01.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da je samo pitanje vremena kada će Pipo Falko biti predstavljen kao novo pojačanje Zvezde, ali pojavio se problem!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Leće već dugo pregovaraju, ali pored visine obeštećenja, sporan je i način isplate...

Dok Italijani i dalje traže milion i po evra, crveno-beli su prešli sumu od milion evra, ali ona je porasla sa početnih milion evra, ali još nedovoljno da bi se transfer desio.

Međutim, to nije jedini problem.

Italijanski tim ne želi da novac dobija u ratama, dok je Crvena zvezda predložila da isplata za ofanzivnog igrača traje čak tri godine! Možda bi Italijani i pristali, ali pod jednim uslovom.

Leće želi da se zaštiti i da mu neka od banaka garantuje da će na vreme dobijati novac za Filipa ''Pipa'' Falka.

Ako se to ne desi u narednim danima, posao bi mogao da propadne... A Dejanu Stankoviću je baš ovakav igrač potreban za naporan prolećni deo sezone i velika iskušenja na tri fronta. Između ostalog i protiv Milana, koji Falko dobro poznaje.

 

Za kreativnog vezistu koji popunjava nekoliko pozicija u napadačkom delu tima interesovalo se nekoliko ekipa iz Serije A, ali je Leće sve te ponude odbio. Ekipe su ga uglavnom želele na pozajmicu, što je za člana druge lige neprihvatljivo, pa je Crvena zvezda ostala jedini konkurent za njegov potpis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading