BOAĆI,KRALJINO! Zvezdin bivši napadač POKAZAO ŠTA ZNAČI LJUBAV PREMA KLUBU!

Autor:

Sport

23.01.2021

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći ostaće upamćen na Marakani kao jedan od najpožrtvovanijih stranaca u istoriji kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmondu Boaćiju srce je definitivno crveno-belo!

Crvena zvezda ubola je "džek-pot" kada je dovela Boaćija.

Najpre im se na poverenju odužio golovima u kvalifikacijama za Lig šampiona i Ligu Evrope, a kada su golovi prestali da se nižu kao na traci, tada je veseli Afrikanac pokazao svoju ljubav prema Zvezdi na drugi način.

Jasno je bilo da Boaći mora da napusti klub, došao je Falćineli, planirala su se svakakva druga pojačanja, ali je on to mogao da uradi na svoj način i da sedi, prima platu i čeka pravu priliku. 

RepublikaFoto: Starsport
Dolazak Falćinelija označio je Boaćijev kraj u Crvenoj zvezdi...

Momak iz Gane to nije uradio, već je prihvatio najbolju ponudu po Zvezdu, onu iz Kine, čime je dozvolio klubu da profitira od njegovog transfera. 

Crveno-beli tada su ostali Boaćiju dužni pozamašnu svotu novca, negde oko 250.000 evra, što je moglo Zvezdi da oteža dovođenje Filipa Falka, ali je kako bi se to izbeglo Boaći još jednom odlučio da pomogne bivšem klubu.

 

Naime, momak koji je tokom boravka na Marakani postigao čak 39 golova na 47 mečeva odrekao se u potpunosti te svote, čime je pokazao da se nije samo folirao, već da zaista voli "Delije", Zvezdu i Srbiju.

Kakva legenda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading