KAD NE IDE, ONDA NE IDE: Mitroviću poništen gol, POSTI već četiri meseca!

Autor:

Sport

24.01.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš ga neće.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović konačno se našao u startnoj postavi Fulama, ali je londonski klub na svom terenu doživeo poraz od Barnlija sa 3:0 u okviru  četvrte runde FA Kupa.

Mitrović, koji je zaradio žuti karton u finišu, igrao je u napadu sa Abubakarom Kamarom, koji je promašio šansu utakmice.

Bivši Partizanov napadač nije ni imao sreće na ovom meču jer mu je poništen gol u 19. minutu, čime bi razbio post započet još od 19. septembra.

Mitrović je tada bio dvostruki strelac protiv Lidsa, a onda su mu se desili promašeni penali protiv Šefild junajteda i odlučujući u dresu Srbije protiv Škotske za plasman na EURO.

Istina, u tom periodu bio je strelac protiv Turske u meču Lige nacija, ali u dresu londonskog tima ne zna za gol još od kraja leta.

Mučio se i sa povredama i došao u poziciju, od najboljeg strelca Čempiošipa i najzaslužnijeg za promociju Fulama, sada bude na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading