(FOTO) ZIDAN SE KAJE ZBOG JOVIĆA: Slavni Francuz trpi NISKE UDARCE posle novog podviga Srbina!

Autor:

Sport

24.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović je ponovo bio strelac u dresi Ajntrahta što je navelo navijače Real Madrida da žestoko udare po Zinedinu Zidanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Srbin je najpre, po povratku iz madridskog Reala u Frankfurt, postigao dva pogotka u trijumfu od 3:1 protiv Šalkea, a zatim je ove subote je gol dao i po ulasku u igru na gostovanju Arminiji za konačnih 1:5.

Nakon što mu je samo devet minuta od izmene bilo dovoljno da se upiše u listu strelaca, navijači Reala počeli su da ismevaju Zidana na društvenim mrežama.

"Još jedan gol koji je dao Luka Jović", napisao je jedan od pristalica "kraljevskog kluba" uz grafičku animaciju trenutka kada se Zinedin Zidan, na jednom od prethodnih utakmica Reala, hvatao za glavu.

 

 

 

- Izvinjavam se, prethodni tvit sam obrisao. Još jedan gol Jovića, dva Borhe Majorala, stvarno čestitam 'Sisuu' na ovom fantastičnom vođenju ekipe- poručio je drugi navijač Reala.

 

 

- Jović je bio vrlo hendikepiran (u Realu), nije se nikada osetio voljenim, ni dobrodošlim- napisao je treći, citirajući jedan od tvitova na kome se vidi da su Realovi igrači na pozajmici (Borha Majoral - 4 gola i asistencija; Luka Jović - 3 gola) daleko uspešniji od igrača koji su ostali u madridskom gigantu (Po jedna gol su dali Benzema, Asensio i Lukas Vaskez, dok su 'na nuli' Azar i Vinišijus).

 

 

Jedan navijač je bio još oštriji, pa je prokomentarisao da Realov problem nije bio Luka Jović, već Zinedin Zidan!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragoljub m v p

24.01.2021 05:12

Zasto da se Zidan kaje? Niti je Jovic jedini u evropskom fudbalu koji ponekad da gol, niti Real Madrid ne postize golove i bez Jovica. Benzema je standardno cudo za davanje golova vec 10 godina. Nije dzabe Zidan rekao da ce Jovica bolje vrednovati kad ono sto postize iz Frankfurta bude postizao iz Madrida. I to ima smisla: Ovde ostaje za diskusiju pitanje da li je Bundes liga jaka kao i Primera.