MALER: Veliki problem u POSLEDNJI ČAS za reprezentaciju Srbije!

Autor:

Sport

21.01.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije sastavljena od superligaških fudbalera, a predvođena privremenim selektorom Ilijom Stolicom, u četvrtak preko Pariza putuje u Sjedinjene Američke Države, gde je čekaju dve prijateljske utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

"Orlovi" će prvo u ponedeljak (22.00) igrati u Santo Domingu protiv Dominikanske Republike, a zatim u petak u Orlandu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

Na turneju će krenuti 24 igrača. Trebalo je jedan više, ali je zbog povrede otpao mladi napadač Partizana Filip Stevanović, dok je umesto Mihajla Ivančevića iz Spartaka pozvan Kosta Aleksić iz Inđije.

- Povredio se posle prvog treninga. Dobio je udarac po skočnom zglobu. Hematom se proširio na tetivu, došlo je do upale i vraćen je u Partizan. Nažalost, na poslednjem treningu u Staroj Pazovi Mihajlo Ivančević je nezgodno stao i izvrnuo skočni zglob. Nivo povrede znaće se posle snimanja magnetnom rezonancom i on neće put Amerike. Ponovio mu se maler, jer posle mlade, neće moći da debituje ni za A selekciju. Zbog njega mi je posebno krivo, jer je imao fantastičnu polusezonu. Naknadni poziv dobio je igrač Inđije, Kosta Aleksi i već posle prvih treninga opravdao je poverenje- izjavio je Stolica za "Sportski žurnal".

 

 

 

Selektor se prethodnih dana u Staroj Pazovi upoznavao sa mogućnostima ovog prvi put okupljenog tima.

- Uigravali smo osnovne principe i ideju. Probali smo dve formacije u odnosu na strukturu igrača i njihov kvalitet. Ima stvari koje moramo da ispoštujemo u organizaciji napada, defanzivi i nametanju visokog presinga. Od nas će zavisiti da li ćemo uspeti da sve sprovedemo u delo", zaključio je Stolica, koji je igračku karijeru završio upravo u SAD, igrajući za Nju Ingland i Njujork.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading