DETALJI KASAPLJENJA U POŽEGI NA SVETOG JOVANA: Pozvala ga da izađe u hodnik a onda je izvukla NOŽ

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Hronika

21.01.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Požegi uhapsila tridesetdvogodišnju D.V. zbog sumnje da je sinoć nožem pokušala da ubije pedesetogodišnjeg muškarca, saopštila je danas Užička policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je ona, sinoć u Požegi, u kući u kojoj živi više porodica, prišla pedesetogodišnjem muškarcu s leđa i nožem ga ubola u predelu glave, saopštila je policija.

Dodaje se da je muškarac bio u gostima a da ga je ona, koja se tereti za ubistvo u pokušaju, sa skrivenog broja pozvala da izađe u hodnik.


Muškarcu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Užicu, a policija je rasvetljavajući ovaj događaj u kući osumnjičene pronašla nož za koji se sumnja da su njime nanete povrede, a u njenoj torbi 38 tableta lekova sa liste psihoaktivnih supstanci.

Protiv uhapšene će biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenoj D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivične prijave, biti predata nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Kosta

21.01.2021 09:57

De nađoše na Svetog Jovana, ma sramota, dotakli smo dno, da je neki manji svetac, pa ajde, ali ovako, ma strašno