ZIDAN SE VEĆ POKAJAO ŠTO JE OTERAO JOVIĆA: Preuzimam ODGOVORNOST!

Autor:

Sport

21.01.2021

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan oglasio se posle šokantnog ispadanja iz Kupa kralja!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

On je preuzeo odgovornost za poraz od trećeligaša Alkojana posle produžetaka sa 2:1, uprkos činjenici da su u završnici imali igrača više.

- Smiren sam, mislim da su momci na terenu želeli da pobede. Mislim da igrači i dalje veruju u mene, ali moramo da vidimo šta će se dogoditi u narednih nekoliko dana. Napravili smo neke dobre stvari ove sezone, na žalost ne i u poslednje vreme- rekao je Zidan.

Zidan dodaje da se ovakvi rezultati dešavaju.

 

 

 

- Prihvatam krivicu. Mislim da je to moja odgovornost kao trenera. Ovo je fudbal. Lopta nije želela da uđe. Istina je da smo imali šanse, ali ovakve stvari se dešavaju u fudbalu. Svesni smo da smo morali više, ali pokušali smo i nismo uspeli- dodao je on.

Real Madrid je u prethodne dve nedelje ostao bez šansi da se bori za dva trofeja. Prvo je poražen u Superkupu od Bilbaa, da bi se onda dogodio i Alkojano.

Francuz je izašao na teren sa drugim timom, a da nije pustio Luku Jovića na pozajmicu u Ajntraht, možda bi drugu pesmu pevao...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading