ZIDAN MUCAO NA KONFERENCIJI: Pitali ga za Jovića, trener Reala se pravdao, pa OPTUŽIO SRPSKOG FUBALERA!

Autor:

Sport

19.01.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da Španci nisu bili blagonakloni prema srpskom napadaču Luki Joviću dok je nosio dres Real Madrida, a sada su svoj gnev usmerili ka Zinedinu Zidanu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Posle dva gola u dresu Ajntrahta na novom debiju, španski mediji su okrenuli ploču i krivicu za loše partije u Madridu svalili na Zinedina Zidana.

Francuz i nije pružio neku veliku šansu Luki, zbog toga je morao da odgovara na neugodna pitanja.

- Da li su dva gola Jovića dobra ili zapravo loša vest za Real Madrid?- glasio je pitanje novinarke.

- Ne, ne, ne... Baš suprotno!- počeo je Zidan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svidelo mi se to što je uradio. To je ono što Jović zna da radi. Srećan sam zbog njega, a on je fudbaler Real Madrida i želim mu sve najbolje- uz osmeh na licu rekao je trener Real Madrida kod kog je Jović za godinu i po dana skupio tek oko 1.000 minuta.

- Da li vam smeta kada igrač poput Jovića ode iz kluba i onda igra dobro?- glasilo je još jedno pitanje o srpskom napadaču.

 

- Da, ali to je lakši deo reći da je to moja greška! Volim svoje sve igrače, ima momenata kada ostanu ovde u Madridu i znaju da je teško, ali i onih kada odu i pokažu kvalitet. To je Jović uradio. Nije isto igrati u Realu ili u nekom drugom klubu, Luka ima 21 godinu i budućnost da pokaže da je vredan Real Madrida- rekao je trener Real Madrida i pokušao da se opravda da nije kriv za Jovićeve slabe partije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading