NIJE DOBIO ŠANSU KOD STANKOVIĆA: Bivši vezista Zvezde OTVORIO DUŠU Italijanima!

Autor:

Sport

19.01.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Zvezde Miloš Vulić je nedavno upisao i svoj prvi gol u italijanskom fudbalu, u dresu Krotonea.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vulić u okršaju sa Umarom Sadikom

Bio je to i pogodak glavom  kojim je krunisao odličnu partiju protiv Beneventa, ali i kojim je overio jako vrednu pobedu Krotone (4:1) u borbi za opstanak u eliti.

Posle sve boljih partija renomirani lista Gazeta delo sport rešio je da mu posveti članak. Razgovarali su sa srpskim vezistom o brojnim temama, a zaključak je "Čita knjige, piše poeziju i postiže sjajne golove. Vulić nije vezista kao svaki drugi".

 Srpski vezista u razgovoru za italijanski list otkriva i da mu se ugleda na bivšeg vezistu Barselone Andreasa Inijestu.

- Idol mi je Inijesta. On na terenu uvek zna šta da radi. Pravi je mađioničar.

 

Kao kapiten kruševačkog Napretka sa 22 godine izborio je transfer u redove Crvene zvezde, a gol protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona će dugo pamtiti.

- Ta noć mi je promenila karijeru.

Dolaskom Dejana Stankovića ponovo je pao u drugi plan, pa je prihvatio poziv sa Apenina. Vladimir Golemić mu je pričao o Krotoneu u koji se ubrzo zaljubio.

- Pričao sam sa Golemićem, on je takođe Srbin i veliki prijatelj mog bivšeg saigrača Milunovića. Zbog njega sam se zaljubio u Krotone. Ovde mi puno pomaže sa jezikom.

Ističe i da mu je čast što igra u Seriji A i da je spreman da se bori za svoje "mesto pod suncem". Svoj prvi gol posvetio je trudnoj supruzi Katarini.

RepublikaFoto: Starsport

Otkriva za italijanske medije i svoju drugu strast - poeziju. Kako kaže, tokom pauze i karantina zbog pandemije virusa korona iskoristio je priliku i da napiše koju pesmu.

- Tokom karantina sam bio kod kuće. Napisao sam par pesama za ljude koje volim. Nikada ih nisam pustio u javnost, one su u fioci. Čuvaću ih, pa ću možda jednog dana promeniti odluku...- naveo je Miloš Vulić.

Vulić ima 24 godine, iza sebe preko 100 nastupa i pet godina u kruševačkom Napretku, ali i 40 nastupa u dresu Crvene zvezde, sa kojom je igrao u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading