NIJE MOGLO GORE: Ogromna MUKA za crveno-bele!

Autor:

Sport

20.01.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za Nenada Lalatovića.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Vojvodine i Crvene zvezde

Golman Vojvodine, Goran Vukliš, doživeo je povredu. Novosadski klub rešio je da naknadno priključi pripremama u Turskoj još jednog čuvara mreže.

Na drugoj kontrolnoj utakmici Vojvodine protiv ukrajinske Zorje, Goran Vukliš se povredio. Golman je zadobio  jak udarac u rame od kapitena ukrajinske ekipe, zbog čega je teren morao da napusti već sredinom prvog poluvremena! Narednih nekolino dana neće trenirati sa ekipom, ali deluje da nije ozbiljna povreda.

U Vojvodini nadaju da bi već u finišu priprema Vukliš mogao da se vrati u trenažni proces.

Novosađani su u Belek stigli sa četvoricom golmana, ali pored Vukliša, blažu povredu ima i Željko Brkić pa je  trećeplasirani tim Superlige Srbije rešio da  dovede još jednog čuvara mreže! Iz omladinskog pogona bi u u Belek trebalo da stigne 17-godišnji Milan Vidaković, kako bi Lalatović za naredne kontrolne utakmice imao veći izbor na gol-liniji.

RepublikaFoto: Starsport

Ekipu Nenada Lalatovića u prva dva kola prolećnog dela šampionata čekaju utakmice protiv kandidata u borbi za mesto u Evropi. Prva protiv TSC-a, a potom sa Čukaričkim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading