NEĆE IM BITI LAKO: Bavarce čeka pakao na putu ka SVETSKOJ tituli!

Autor:

Sport

19.01.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena moraće da pobede šampiona Afrike ili Katara kako bi stigli do finala Svetskog klupskog prvenstva, odlučeno je danas žrebom u Cirihu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Pobednik Lige šampiona će turnir početi u polufinalu gde će 8. februara igrati protiv pobednika četvrfinala u kojem se sastaju egipatska ekipa Al Ahli i domaćin turnira, katarski Al Duhail.

Predstavnik Južne Amerike biće poznat posle finala Kopa Libertadores koje je na programu 30. januara, a u kojem se sastaju Palmeiras i Santos.

Šampion Kopa Libertadores igraće u polufinalu sa pobednikom CONCACAF Lige šampiona, meksičkom ekipom Tigres, ili sa pobednikom Azijske lige šampiona, ekipom Ulsan iz Južne Koreje. Svetsko klupsko prvenstvo biće održano od 4. do 11. februara u Kataru, a na njemu će učestvovati šest umesto sedam timova pošto je novozelandski Okland siti odustao zbog ograničenja izazvanih korona virusom.

Šampion Evrope je osvojio Svetsko klupsko prvenstvo 12 puta u poslednjih 13 izdanja. Čelsi je izgubio od Korintijansa u decembru 2012. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading